tisdag 2 april 2019

Vårkänslor

Så, vad har jag gjort på "sistone"...?
Jo, med tanke på att det är lite mer än ett år sen jag bloggade sist så har jag förmodligen haft fullt upp 😅 Med allt!
Sen ska jag inte sticka under stol med att Instagram är mer bekvämt och behändigt med att uppdatera sig i. Bara ta ett foto, skriv en liten text, och sen är du färdig. Du behöver inte starta upp datorn för att göra ett inlägg utan du gör allt i mobilen.

Men just nu så har jag en så otroligt stor lust att blogga! Jag har ju liksom saknat det. Att riktigt få skriva av mig om ditten och datten. Och bloggen är ju det jag började med först; både före Facebook och Instagram. Nu känner jag också att jag har mer tid till bloggandet. Det är mycket som har tagit all min tid men som nu har lugnat ner sig. Nu kan jag liksom andas igen.

Jag har också tagit mig tid att städa upp lite på bloggen. Tagit bort en del inlägg som innehöll affiliatelänkar bl a, och även länkar i högerspalten för olika butiker. Det är liksom inte jag, att försöka tjäna pengar på mina blogginlägg. Förmodligen sveptes jag med i att "alla andra" hade så.

Jag kände att min blogg inte får bli stel och opersonlig. Fyllas med bilder som inte har med sammanhanget att göra.

Visst kommer det hända att jag någon gång kommer att tipsa om en produkt eller ett märke, men då är det helt av min egen vilja, och inte för att jag är sponsrad av något företag. (Dumt egentligen att behöva förklara att man inte är sponsrad av någon...)

Denna blogg ska vara 100% mig.
Nog om det.
Jag är här, redo för bloggandet igen. Och så njuter jag av att det äntligen är vår och att det börjar gå åt ljusare tider.

Hittade dessa små ljuvliga tussilagos häromdagen när jag tog en promenad i skogen.

Kram på er ♥Inga kommentarer: