tisdag 12 december 2017

Superfina julkort

Jag har de senaste veckorna haft en hel del ärenden till det lokala postombudet då jag har klickat hem lite julklappar och annat på nätet.
Igår hade jag ett sånt ärende igen, och det var då jag verkligen såg julkortens julkort!!!
Jag kan inte fatta att jag har missat stället med gratis julkort från Postnord, som har stått ungefär 2 decimeter ifrån mig i kassan hos postombudet, alla tidigare gånger jag har varit där. 
Men igår så tog jag med mig 3 exemplar hem. Förvisso var korten gratis, men skulle man ha frimärken till så fick man betala, vilket jag också gjorde. Jag hade känt mig lite taskig att bara ta korten och gå därifrån... Sån är inte jag. Och vadå, 20 kr i porto och få finfinaste julkorten med sig hem, är ju en struntsumma.
Vad ska jag göra med korten då? Jag ska faktiskt inte skicka dem, utan jag ska ha dem för mig själv. Jag har inte skickat julkort på många år. Förr så skickade jag alltid en 30-40 julkort till släkt och vänner, men efter att i flera år fått färre och färre tillbaka så tröttnade jag. Nu blir det virtuella julhälsningar i stället. 
Jag ska nog rama in dem och ha som fina jultavlor fortsättningsvis varje jul. Eller är det någon som har någon annan idé?
Brukar ni skicka traditionella julkort eller är det virtuella som gäller?


✰✰✰✰✰


Varje år så låter Postnord en utvald konstnär eller formgivare designa årets julkort. I år så föll lotten på Atelier Graphique, som är en Göteborgsbaserad designstudio, och som handritar sina posters och prints.
Kika gärna in på deras hemsida och kolla in alla de andra fina printsen de har gjort.

Julklappstips kanske!?2 kommentarer:

Bittan sa...

Åhhhh va fina precis i min smak med :-)Vi har postombud i kassan på vår lokala Ica eller Konsum
och där har jag inte sett några .Skulle vara finfina som tavlor . Ha en mysig Lucia , va kulatt få vara med grabbarna , själv har jag inte bestämt om jag ska offra att gå upp en timme tidigare för att va med på jobbets eller kolla på tv:n . Får helt enkelt se när klockan ringer . Kram B

Petra sa...

Dom är ju superfina. Tog ett gäng till mig själv :P
Kram Petra