måndag 18 december 2017

Julveckan

God morgon mina vänner,

Så var vi inne i veckan före jul och nu går det minsann snabbt tycker jag.
Barnen längtar till fredag då de slutar skolan och ett skönt jullov ligger framför dem.

 


I lördags var jag ju och shoppade i Malmö, bl a på Emporia; ett stort shoppingcenter. Jag gillar det stället verkligen; där finns det mesta du behöver av butiker. Ett par butiker som är nya där, och som jag verkligen längtade efter att få se var H&M Home och Kid's Brand Store.
Båda butikerna var över all förväntan, kan jag säga!
H&M Home hade så mycket fint! Och så kul att få se sakerna IRL, som man bara förr har kunnat se på nätet. Det klämdes och kändes en hel del ;)) Det köptes saker i båda butikerna också.


Emporia är indelat i fem olika "torg" med färgtema för varje torg, vilket är bra så man inte irrar bort sig. Lätt hänt då det är tre våningar fyllda med butiker och restauranger, caféer etc...
Det största torget har en gigantisk gran som sträcker sig alla tre våningar upp, och i en härligt turkos färg. Jag tycker den är riktigt maffig.
Idag väntar lite jobb, och sen ska jag slå in julklappar som jag inte har fått tillfälle till under helgen. Man får passa på när ingen är hemma ju...
Men jag älskar att slå in julklappar! Ja, paket överhuvudtaget. Jag svarar alltid "nej" i butikerna om de frågar om jag vill ha det inslaget. 

Vad har ni för planer för dagen?

Ha en fin dag alla!
Kram 


Inga kommentarer: