fredag 22 december 2017

Julavslutning

God morgon,
Gårdagen gick i en  rasande fart med julfrukost hos en kollega, jobbmöten och hockeyaktiviteter på kvällen. Jag är ju lagledare åt både 04-laget och veteranerna, och båda lagen hade sista träningen innan jul igår.
Vi ledare fick en julklapp av 04:ornas föräldrar och det var varsin chokladask och tre olika sorters special-öl. Trevligt, och uppskattat, att de lägger tid på att fixa något till oss :)
Då gubben min är tränare så fick vi ju x 2, så nu blir det till att äta mycket choklad i jul, ha ha ha...

Idag ska jag till kyrkan och se yngsta sonens sista julavslutning i kyrkan här i vår lilla by. Till hösten börjar han högstadiet i grannorten och då blir det andra slags julavslutningar.
Det känns lite vemodigt, men men... Jag tycker det är så trevligt och stämningsfullt med avslutningar i kyrkan.

Sen blir det lite städning, men bara det värsta. Då vi firar jul hos min svåger på söndag så behöver det inte vara tipp topp här hemma.
Sen får kvällen avrundas med ett bubbelbad ute och något glas vin. Bara koppla av och ha det gott :)

Vad har ni för planer för dagen?

Ha en fin fredag alla!

Kram 
(Photocred: Pinterest)

1 kommentar:

Bittan sa...

Låter om en i mina ögon alldeles alldeles helt perfekt dan före dan , kan sakna julavslutningarna i kyrkan faktiskt .Här blev det akut ändrade planer och inte lika mysigt ..... lyckades flexa en halvtimme och hann hem och vända , nu mot dottern som fått magsjuka för att lösa av sambon så han kan åka en snabbis till jobbet för att avsluta . Hur julen blir återstår att se , håll tummarna !
Kram Bittan