måndag 27 november 2017

Stora fixarveckan

God morgon mina vänner 

Nu är vi inne i veckan före första advent och idag ska jag banne mig börja på att adventsfixa i hemmet.
Det känns som om jag är den sista personer på jorden som har fått upp adventsstakar och stjärnor i fönstren, men nu ska det upp! :)


Igår var vi ju på stoljakt då vi behöver nya matstolar. Det slutade med att vi (troligtvis) köper ett helt nytt köksmöblemang, ett barbord och barstolar, det jag visar här på bilden. Möblemanget kommer inte riktigt till sin rätt på bilden, det var mycket finare i verkligheten, typ SKITSNYGGT! Och kommer att passa perfekt i vårt lilla lantliga kök med vitmålade brädväggar (som ni kan se här). Sen ska vi ha 6 stolar till istället för 4.
Sen blir det (troligtvis) att vi köper skänken här nedanför, där vi tänkt att ha kaffemaskinen och brödrosten, och kunna stuva undan tabletter, servetter och annat köksgrejs i lådorna och skåpen.

Surfa gärna in på Klubbkompis och ta en titt. De har inte bara möbler, utan lampor och en massa fina inredningsprylar. Vilken tur vi bor nära :))
Råkade se igår också att Klubbkompis är kopplat till Refunder, så man får pengar tillbaka om man klickar hem en vara därifrån. Men för min del känns det nästan lite dumt att beställa på nätet när jag bor 8 km ifrån butiken.. Ha ha!!

Hur har er helg varit och hur ser er dag ut?

Kram 1 kommentar:

Bittan sa...

Kommer bli kanon å med tjejmatte ( refunder )blir det ännu bättre :-)
Nääää du är inte sist , det finns nån i övre Norrland som inte har pyntat än hörde jag :-)Ingen fara , du hinner .
Ha en finfin start på veckan . Kram B