söndag 26 november 2017

Sköna söndag

Hej mina vänner 

Då var det söndag igen och en vecka kvar till första advent.
Igår var det fullt upp med ungdomarnas hemmamatch med sitt hockeylag, och då jag är lagledare för laget är det alltid en hel del att göra när vi ska arrangera matcherna. Planera och delegera uppgifter till de övriga föräldrarna. Men det går alltid bra och jag har de bästa föräldrar i mitt lag :)
Tråkigt nog så var det en av killarna som skadade sig igår, sin arm. Igår kväll fick jag veta av hans pappa att det var en spricka i armen så han kommer att få gå med gips i några veckor nu... Så tråkigt när något sådant händer! Jag lider verkligen med honom, stackarn.

Idag ska vi ut på matstolsjakt. De stolarna vi har börjar på att bli riktigt slitna. Det är såna där stoppade stolar i skinn, och vi tycker att de är lite stora och otympliga också så vi vill ha något annat. Få se vad vi hittar för något :)

Hoppas ni har haft en fin helg.
Vad har ni för planer för denna sköna söndag?

Kram (Photocred: Pinterest)

1 kommentar:

Bittan sa...

Åhhhh det var tider det , när man tillbringade hela helgerna i ishallen, inte som lagledare ,,den biten skötte mannen men väl som engagerad mamma . Både något att sakna och inte .Den store LillPrinsen har börjat i år och sonen är tränare så det lär nog komma igen :-) Här blev det en riktig hemmadag ....pyssel i köket, göar julgodis , fotar och servar mannen som bygger i källaren.
En perfekt söndag m a o . Ha de bäst och lycka till med stolsletandet . Kram B