tisdag 21 november 2017

På jakt efter den perfekta julstrumpan

När jag var barn så hade jag alltid en julstrumpa till jul. hade jag den i mitt sovrum, nära sängen så att jag genast kunde stoppa ner handen i strumpan när jag vaknade på julaftonsmorgon och se vad tomten hade stoppat för julklapp där.


De här gråa och vita julstrumporna från Jotex är ju galet fina! Du hittar dem här (adlink)I vuxen ålder, och när jag fick barn, så förde jag över den traditionen på dem; att de ska ha en julstrumpa som tomten kan stoppa en liten julklapp i. Och när barnen var små var det så härligt att höra deras små lyckorop när de hade öppnat sina paket på morogonen, även om det "bara" var en tidning med någon leksak till, eller något speciellt julgodis.


Julstrumpor i fin, gammaldags stil hittar du hos Onödigt Snyggt


Nu har ju barnen blivit tonåringar, och de där julstrumporna med tomtar och snögubbar på känns inte längre så aktuella. I år hade jag tänkt att strumporna skulle ha lite mer stil, och kunna hängas på ett strategiskt ställe som blickfång också, why not vid öppna spisen te x...?!Artwood levererar som vanligt


Har klickat mig runt på nätet och hittat en hel drös av fina julstrumpor. 
Här visar jag mina favoriter som jag har hittat, och som jag tycker blir fina julprydnader också.
Och i år får det nog bli en strumpa till oss vardera, och inte bara till barnen, så att hela familjen får se på julaftonsmorgon vad tomten har lämnat för paket... ;)Julstrumpor i sammet från Ferm Living hittar du bl a hos Olsson & GerthelICA överraskade med att ha ett par fina modeller och dem hittar du här
Har ni också traditionen med paket i julstrumpor, eller har ni det bara som dekoration?

Eller kanske ingen julstrumpa alls?!1 kommentar:

Bittan sa...

Perfekt tajmat....tänk att du visste att det har letats fina julstrumpor att hänga på kakelugnen ett bra tag nu .Tack för tipset :-)
Ica är ju inte precis första stället man kollar på men både de därifrån och de lurivga föll Bittan i smaken .


Kram från the Winterland