fredag 24 november 2017

Nu är det helg!

God morgon vänner 

Äntligen fredag igen, och jag är färdigjobbad för den här veckan, så nu har jag tre lediga dagar framför mig som jag ska fylla med en massa mys, planering och lite shopping.


Det har väl inte undgått någon att Black Friday-rean är igång, så jag hade tänkt att klicka hem lite julklappar från nätet. Jag gjorde det förra året när det var BF-rea och sparade in en hel del pengar jämfört med om jag skulle ha köpt sakerna strax innan jul, så det är verkligen att rekommendera.


Har suttit och klickat runt på Pinterest nu på morgonen medan jag druckit morgonkaffet, och hittat lite idéer till hur jag kan använda mina gamla bakformar, de som jag visade här
Jag har hur många som helst, och självklart använder jag dem till bakning, men jag tycker de är så fina så de tåls att visas upp också. Dock vill jag inte banka ut dem och hänga upp i granen, jag vill ju kunna använda dem också till vad de är ämnade för, men idéerna är ju fina.


Hoppas ni får en underbar fredag!
Nu ska jag titta in till er och se vad ni sysslar med :)

Kram 1 kommentar:

LIVSGLITTER sa...

Svar: Oh men visst är den, himla charmig ♥

Haha ja det kan jag tänka mig att man blir, samma med min käre moder, hon säger samma som dig, att man blir mer orolig för andras småbarn!

Verkligen, gör samma sak här, avskyr att leta klappar i butik.

Tack för titten och hoppas du får en fin Lördag ♥