onsdag 1 november 2017

November och ett roligt tandläkarbesök

Så var det den första november idag, och dagen började med ett tandläkarbesök. Ett nödvändigt ont i vanliga fall för min del.
Det är inte så att jag har tandläkarskräck, men jag tycker det är lite olustigt att ligga där och gapa och någon är och rotar i munnen på en. Man känner sig lite utsatt. Och idag var jag lite nervös över att gå till en ny och för mig, okänd tandläkare.

Nu efteråt känns det dumt att jag var nervös, för jag kunde inte ens ha drömt om en bättre tandläkare. De jag har gått till tidigare har varit småsura, arroganta, otrevliga... Så jag känner nu att jag verkligen har hittat rätt!
Och idag började jag på att tokskratta mitt i alltihopa, jag skrattade så mycket att herr Tandläkare började skratta lika mycket. Anledningen till varför jag skrattade var att han ställde så mycket frågor, och när jag försökte svara på hans frågor (med gapande mun och en sug som var i vägen) så fick jag bara fram några gutturala, gurglande ljud, och i mina öron lät det så dumt så jag kunde inte låta bli att skratta. Det är inte lätt när man är en sån som har nära till skratt :)
När allt var färdigt så sa han att han aldrig har haft en gladare patient, så jag gjorde ju verkligen hans dag, ha ha ha!!


Nu står på schemat att börja på att packa väskan, då vi drar iväg en sväng i morgon för att hälsa på släktingar och samtidigt göra en del julshopping (ledtråd: det är utanför Sveriges gränser). På söndag kväll planerar vi att vara hemma igen.

Så de närmaste dagarna blir det inte så mycket bloggande för min del, på sin höjd kanske det blir något inlägg från mobilen. För det första ska vi njuta och koppla av och umgås med våra nära och kära. Jag kommer ju så klart ta en hel del foton, så inlägg blir det desto mer av när jag kommit hem :)
1 kommentar:

Bittan sa...

Spännande , ha en riktigt härlig resa vart du nu ska :-) Kram Bittan