måndag 13 november 2017

Hotelltips i Lübeck

Snart är det ju dags för alla julmarknader, och här kommer ett litet tips på var man kan övernatta om man händelsevis ska på någon av julmarknaderna i Lübeck, som håller öppet 21 november-1 januari.


Hotell Park Inn by Radisson ligger nära centrum och det tar inte mer än ca 15 minuter att gå in till stan från hotellet.
Ett jättefint hotell med cool inredning i industriell stil, och hyggliga rumspriser. Från 850 kr och uppåt.

Hotellet har bar och restaurang, och när vi var där sist var det sommar och vi kunde sitta ute och äta på terrassen utanför restaurangen. Inne har de en stor, mysig öppen spis, som är centrerad i salen, och säkert en hög mysfaktor om man är där på vintern.
Supergod mat, och hotellfrukosten är to die for, med allt du bara kan önska dig. Allt i en mysig och avslappnad miljö.
Hotellrummen, i alla fall det vi hade, är stora och rymliga, och har en mjuk, fluffig heltäckningsmatta. Badrum och toalett är separerat, vilket jag tycker är bra, så man kan fixa till sig utan att störa någon, eller bli störd av någon för den delen... :)
Duschen är gigantisk med grå-svart metallic mosaik, och regndusch.


Jag är inte på något vis sponsrad till att göra det här inlägget, utan det är helt och hållet ett tips från mig, på ett mycket bra och prisvärt hotell :)


3 kommentarer:

Bittan sa...

Tack för tipset , det var länge sedan vi var påjulmarknad i Tyskland så vi hade planer på det i år i år men det har dykt upp så mycket annat att det helt enkelt inte gick att få till en weekend ....... villl ju ha extra mycket inbokad hemmatid i december med . Ha en fab dag du fina :-)
Kram B

Bittan sa...

........i år en gång räcker ... lyckades slinta och få till det dubbelt haha.

Ekenäsliv sa...

Ååååå älskar heltäckningsmatta! Så mysigt :)
Så mysigt att åka på julmarknad så, det har jag aldrig gjort.
Hoppas du haft en fin start på veckan, trots att helgen ju var alldeles för kort ;)
Kram Anna