torsdag 30 november 2017

Dan före...

...första december!

Tänk att vi snart är i december! 
Nu kan nedräkningen till julafton verkligen börja.


 Idag blir det jobb för hela slanten (läs:till väldigt sent ikväll) så att jag kan vara ledig i morgon och göra färdigt alla bestyr innan söndag, då vi (jag och mannen) åker iväg på lite julmys (julmarknad och övernattning på hotell). Vi har lite annat inbokat i helgen också, såsom kalas för svärfar i morgon, och hockeymatch med ungdomarna på lördag, vilket kommer att ta nästan hela lördagen i anspråk. 
So I better get shit done om jag ska hinna med allt.

Och vart ska vi då?
Jo det blev Jul på Liseberg i år med... 
Alla hotell i Tyskland, dit vi hade tänkt att åka egentligen, var fullbokade (så klart) och vi ville inte bo utanför de städer vi hade som alternativ. Det måste ju vara rätt så nära så man kan gå till och från hotellet, med tanke på allt gott man "häller i sig" i dryckesväg på en julmarknad; glögg, kanske lite vin och en och annan öl... Vi får ju skylla oss själva som var så sent ute med att leta hotell; julmarknader i Tyskland är det ju väääldigt många som åker till.
Men vi sörjer inte för det! Jul på Liseberg är ju helt magiskt det också. Och Göteborg är ju min favoritstad efter Köpenhamn, så mig gör det absolut ingenting :)

Det ska bli skönt och mysigt att få åka iväg på tu man hand och "bara vara".

Ha en fin dag alla 


Kram(Photocred: Jul på Liseberg)
Inga kommentarer: