torsdag 23 november 2017

Allt kan köpas - utom tid

Det finns ju ett ordspråk som säger så.
Och just nu skulle jag vilja kunna köpa lite tid, för jag tycker inte riktigt att tiden räcker till, till allt jag vill, kan, måste och borde göra.


Jag har inte ens haft tid till att börja planera "preadventandet" som en viss madame bland mina bloggvänner brukar uttrycka sig :)
Tiden har faktiskt bara swischat till här. Jag tyckte nyss det var tisdag, och nu är det redan torsdag! Alltså dan före fredag, vilket betyder att det snart är helg - igen!


Men jag ska egentligen inte klaga, jag har ju snart gjort en hel jobbevecka på ett par dagar, och jag har ju en hel del ledighet och även en liten miniweekend på än så länge hemlig ort att se fram emot inom kort.
Så tids nog ska jag väl få tid till att njuta också!


Förresten, här visar jag bilder på vår köksklocka. Ett super-mega-fynd jag gjorde förra året hos Clas Ohlson till ett super-mega-billigt pris! Och den är hur fin som helst, tycker jag iallafall.


Kram på er 1 kommentar:

Bittan sa...

Haha kan det vara Mrs Preadvent her self du syftar på ? Hon som oxå A L L TI D önskar mer tid att bara få vara och vi försöker faktiskt att stoppa den då och då ,Har blivit duktigare på att säga nej , prioritera och planerar in ledigt ihop men ändå räcker det inte riktigt till det man vill göra .
Hoppas du kan hinna njuta lite i helgen i a f Snygg klocka förresten.
Kram B