torsdag 19 oktober 2017

Det nalkas jul...

Det har väl inte undgått någon att det snart nalkas advent och jul. Butiker och webshops har så sakteliga börjat skruda om till jul-outfiten.

För mig är julen den absolut bästa tiden på året. Jag bara ääälskar tiden fram till jul när det pyntas och fejas, och bakas och julmatslagas, och godiskokas och smusslas med paket. Och att gå på stan och kolla in juldekorationerna överallt, och insupa dofter av granris, marschaller, glögg, och höra julmusiken skvala i varje affär man går in i.

Mina juldekorationer och pynt går i ljusa toner, såsom vitt, grått och silver, med någon få röd detalj. Jag är inte den som fläskar på med pynt på varje m2 i huset, utan jag är lite sparsmakad med detaljerna. Jag håller mig till mer traditionell, gammaldags stil när det gäller jul, och de ev moderna inslagen är väldigt lätträknade i mitt hem.

Här har jag samlat ihop lite fina saker som jag faktiskt kan tänka mig att köpa till jul i Det Stora Svenska Varuhuset:
Ja ni ser väl vilken färgskala jag föredrar... ;)

Sen måste jag bara slå ett slag för dessa snören, som jag köper varje år, och som man kan använda till, i stort sett, vad som helst. Bilden längst ner visar t ex hur jag dekorerade två burkar med julgodis i för något år sen. Och de finns ju i olika färger, och i år får det nog bli alla fyra :)

Hur ser era jular ut? Hur julpyntar ni, vilken färgskala föredrar ni etc?
Skriv gärna en rad och berätta :)


Vi ses! ★

(Photocred:  IKEA)

Inga kommentarer: