tisdag 31 oktober 2017

Höstigt och soligt

God morgon!

Ännu en solig och härlig höstmorgon. Frosten ligger som en vit filt över gräsmattan. Kylan biter lite i kinden när jag går ut och hämtar morgontidningen.Nu börjar det mer och mer kännas att vintern är på intågande, och så länge det är sånt här väder gör det absolut inget! Solsken och lite, lite kyla känns bara fräscht och uppfriskande.

Jag tog en liten inspektionsrunda i trädgården igår. Jag har inte riktigt brytt mig om det de senaste veckorna då det har varit regn och blåst om vartannat.
Döm om min förvåning när jag såg att smultronen fortfarande hänger kvar, och dessutom är det nya på gång! Har faktiskt inte varit med om det tidigare att smultronen växer så här långt in på hösten.

Något annat som definitivt har klätt sig i höstskruden är ljuslyktan vi har utanför ytterdörren. Färgen börjar på att flagna på flera ställen nu och den skulle verkligen behöva en makeover. Men det får bli till våren!
Idag blir det en del jobb blandat med städning och tvätt. Och självklart en lång och härlig promenad i det fina vädret :)

Hur ser er dag ut?

1 kommentar:

Bittan sa...

Vilken härlig höstdag igen , jag var bara tvungen att ta mig en lunchpromenad ( in på köpcentrat haha )idag igen .Eftersom det är mörkt när jag åker och mörkt när jag kommer hem måste man ta tillvara på dagsljuset , .Men imorgon då äntligen får jag vara hemma en sväng då jag jobbar kväll. Smultron nu är lika galet som lupinerna jag såg som blommar.
Ha en go kväll . Kram B