fredag 27 oktober 2017

Fredagsfeeling

God morgon ★

Äntligen fredag, veckans bästa dag!
Barnen går sista dagen i skolan nu och sen väntar en veckas skön ledighet, så härligt!

Som alltid när det är fredag så hamnar jag i ett skönt, avslappnande mood. Vetskapen att en ledig helg ligger framför en... Bästa!




I helgen ställer vi ju om klockorna till vintertid också. Det blir mörkt tidigare på kvällarna och alltså tända ljus och mysfaktor tidigare på kvällarna ett tag här framöver. Man måste ju se det positiva i saker och ting och inte bara se att det blir ett mörkt helsike i flera veckors tid ;) Eller hur?





Igår hade vi solsken för första gången på en evighet (känns det som) och då passade jag på att fota en liten ljuslykta som jag har i sovrumsfönstret. Det blir så fin skugga när solen lyser in.
Tyvärr så avslöjar ju solen alla dammtussar som vilar här och där (ja ni ser ju på bilderna, ha ha ha), så idag börjar jag dagen med att städa. Vilket jag i och för sig alltid gör på fredagar.




Så skönt att inleda helgen sen med nystädat och kunna ägna sig åt annat :) I helgen har vi inget speciellt planerat, kanske en liten shoppingsväng i morgon.

Hur ser er fredag och helg ut?



1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Hej där,
Tack för din fina kommentar hos mig :)
(Har svarat på den där:))

Visst blir det mööööörkt nu... bara att bunkra upp med lådvis av ljus.
Är en riktig sommarflicka och gillar inte jättemycket den här mörka tiden. Tända ljus och så är jättemysigt , men det här med regn och blåst är inte min grej riktigt ;)
Höstlov här med, sååå skönt. Jag ska bara jobba ti-on, yaaaay :)
Ha en härölig helg!
Kram Anna