torsdag 19 oktober 2017

Feelgood en grå och trist torsdagmorgon

God morgon ♥

Ja det blev ett lite sent god morgon här på bloggen, men i själva verket så studsade jag ur sängen (eller nja, kanske inte studsade, mer klev ur) vid 06:00.
Jag älskar tidiga morgnar! Få läsa morgontidningen i lugn och ro och dricka mitt morgonkaffe. Det sista jag nämnde är livsviktigt för mig. Två koppar kaffe måste jag ha på morgonen, annars blir det ingen bra dag.
Vädret är inte på sin bästa sida idag, det är grått, trist och regnigt, men det gör inget! Jag är fylld av en näst intill euforisk känsla! Igår dammade jag inte bara av min blogg, jag dammade av mitt Instagramkonto också, då lusten och orken för det inte heller har infunnit sig på evigheter, precis som med bloggen.
Och vilken  respons jag fick! En massa, massa gillningar (det heter väl inte så, men hur säger man då?) och flera kommentarer att "det var på tiden" och "äntligen". Och vad glad man blir över en sån respons!! Hela jag är fylld av en feelgood-känsla och just nu känns det som om jag är världens gladaste och lyckligaste människa; att lilla jag har varit så efterlängtad av så många... ♥♥♥

Idag blir en bra dag, och nu ska jag ta itu med jobb och lite annat.

Vi ses lite senare!(Photocred: Pixabay)

Inga kommentarer: