måndag 23 oktober 2017

Att blogga på språng

Jag gillar möjligheten av att kunna blogga när man är på språng, t ex på en shoppingrunda eller när man tar en fika på favoritstället inne i stan.


Tyvärr så verkar inte Bloggers mobilapp finnas tillgänglig längre och efter en koll i Appstore så har jag valt ett alternativ för att kunna blogga på språng. Appen heter Blogger (kostade 30 kr) och den fyller förvisso sin funktion med att man kan göra ett inlägg och lägga till bilder on-the-go, men när man sen ser resultatet på datorn så bli man lite smått besviken...

Bilderna blir rätt så små till formatet och de placeras på vänster sida i inlägget. Man kan inte heller lägga till etiketter för inlägget, utan detta får man i så fall göra efteråt på datorn.
Nu är jag egentligen inte miss Perfect, men jag vill ändå ha lite symmetri i min blogg och att det ska vara enhetliga inlägg. Dvs med stora bilder och att de också är centrerade i inlägget.

Om det är någon som har ett tips på en annan, bra mobilapp som är synkad till Blogger så tar jag tacksamt emot tipset! :)


(Photocred: Pixabay)

Inga kommentarer: